RAV4 Plug-in - Toyota Mayer

Toyota RAV4 Plug-in

Toyota RAV4 Plug-in 22.400.000 Ft-tól

A városi forgalomban akár 98 km tisztán elektromos üzzemódban történő megtételére képes vadonatúj Toyota RAV4 Plug-in Hybrid kimagasló hatékonyságának titka, hogy szemben több versenytárssal a Toyota plug-in hibrid rendszere úgy működik, hogy a tisztán elektromos kilométerek megtétele után az autó hibrid és nem egyszerű benzines üzemmódban halad tovább. A RAV4 Plug-in Hybrid esetében ez annyit tesz, hogy a 75 kilométeres elektromos hatótáv után az autó a városi forgalomban akár 50-80%-ban elektromos üzemmódban közlekedik tovább. A RAV4 Plug-in Hybrid

A vadonatúj Toyota RAV4 Plug-in Hybrid a hibrid változatnál erősebb villanymotort, nagyobb akkumulátort és nagyobb invertert is alkalmaz, így nem csupán jóval nagyobb motorteljesítményt ér el, de sokkal messzebb is juthat, és sokkal gyorsabban is haladhat tisztán elektromos üzemben. A teljes hajtáslánc kombinált csúcsteljesítménye (beleértve a 2,5 literes Dynamic Force belsőégésű hibrid motort is) 306 LE / 225 kW – 38%-kal több, mint a RAV4 Hybridé –, így a modell álló helyzetből 6,0 másodperc alatt, azaz a hibrid változatnál 2,1 másodperccel gyorsabban éri el a 100 km/óra sebességet. A vezethetőség is javult: 60 km/óránál például 50 százalékkal nagyobb teljesítmény áll a vezető rendelkezésére. EV üzemben az autó egy 2,0 literes benzinmotorral szerelt modellhez mérhető teljesítményt nyújt, 10 másodperc alatt gyorsítva 0-100 km/órás tempóra.

Mi a különbség a hibrid és a plug-in hibrid modellek között?

A hibrid és a plug-in hibrid modell is ugyanazt a már bizonyított Toyota Hybrid Synergy Drive technológiát használja, egy lényeges különbséggel.

A Toyota plug-in hibrid modellekben egy jóval nagyobb teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amelynek köszönhetően az elektromos hatótáv akár 75 kilométer. A plug-in változatok külső energiaforrásról is tölthetők, mint például háztartási konnektorról, fali töltőről vagy nyilvános töltőről. Habár minél sűrűbben tölti az autóját, annál inkább ki tudja használni annak hatékonyságát, a Toyota plug-in hibrid modellek lemerült akkumulátorral is használhatók hibrid üzemmódban.

Hibrid üzemmódban minden hibrid Toyota észrevétlenül képes váltani a kétféle erőforrása között, melyek a hatékony benzinmotor és az intelligens öntöltő hibrid akkumulátor Ez pedig nagyfokú rugalmasságot biztosít, különösen hosszabb utak esetén.

Amellett, hogy hatékony, élvezetes is vezetni?

A RAV4 Plug-in Hybrid játékosan gyors reakcióideje és ereje valódi vezetési élményt kínál. A 0-100 km/órás sprintet mindössze 6 másodperc alatt képes letudni, köszönhetően a figyelemreméltó tapadásának és 306 lóerős összteljesítményének.

Az átlagos, belső égésű motorral szerelt autókkal szemben jóval alacsonyabb széndioxid-kibocsátást és fokozottabb hatékonyságot biztosító RAV4 Plug-in Hybrid kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással büszkélkedhet (22 széndioxid-kibocsátás / 1 literes kombinált fogyasztás). Mindezeken felül a RAV4 Plug-in Hybrid az utánozhatatlan elektromos autózás minden előnyét képes felvonultatni, kezdve az azonnal ébredő nagy nyomatéktól a teljesen csendes utastérig.

Milyen messzire juthatok el egy teljes feltöltéssel, és használhatom kizárólag elektromos módban az autót?

Elektromos üzemmódban károsanyag-kibocsátás nélkül közlekedhet bárhol. A RAV4 Plug-in Hybrid kombinált elektromos hatótávolsága 75 kilométer, ami városi körülmények között akár 98 kilométer is lehet.

Elektromos üzemmódban padlóig nyomva a gázpedált egészen 135 km/óráig gyorsíthat.* A tisztán elektromos hatótávolságnál nagyobb utak megtételének érdekében a RAV4 Plug-in Hybrid észrevétlenül képes hibrid üzemmódba kapcsolni és kombinálni a benzines erőforrásból és az út közben visszanyert energiából származó erőt.

*Megfelelő töltöttségi szint szükséges hozzá

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezek

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
Telefon: + 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!