Toyota RAV4 Plug-in hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid

GAZDAG SUV ÖRÖKSÉG. DINAMIKUS KETTŐS DNS

Ikonikus SUV karakter plug-in hibrid technológiával.

A gazdag SUV-örökséget felölelő, robusztus és kifinomult, plug-in hibrid technológiával felszerelt RAV4 még messzebbre viszi Önt. Fedezze fel a konnektorról tölthető rendszer képességeit egy rendkívül merész és városálló formában.

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid már 22.400.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Kettős DNS

Gazdag szabadidőautó múlt, két világ egyesítése

A RAV4 Plug-in Hybrid hatásosan ötvözi a Toyota legerősebb hibrid technológiáját és a különleges elektromos hajtást, hogy Ön még tisztábban, még messzebbre autózhasson. A gondosan megtervezett kettős hajtásban negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik a dinamikus gyorsulásról és a kategória leghosszabb hatótávolságáról. Fedezze fel a konnektorról tölthető hajtásláncok új világát a RAV4 merész és kifinomult formáiba csomagolva. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátornak és a 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotornak köszönhetően kisebb károsanyag-kibocsátással és figyelemreméltóan megnövekedett tisztán elektromos hatótávolsággal szelheti át a várost, vagy navigálhat zord vidékeken. 


 

Tiszta erő

Folyamatos energia és páratlan takarékosság

A RAV4 Plug-in Hybrid ereje, dinamizmusa és menetstabilitása gyakorlatilag saját kategóriát teremt. 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotorjával és intelligens összkerékhajtásával (AWD-i) mindössze 6,0 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára – ami a páratlan úttartás és a 306 lóerő fényében talán nem is annyira meglepő. A kategória legjobb CO₂-kibocsátása (22 g/km) és üzemanyag-fogyasztása (1,0 l/100 km) világosan jelzi, hogy a RAV4 Plug-in Hybrid lenyűgöző teljesítményéhez milyen takarékos működés társul. Az új 18,1 kW-os lítium-ion akkumulátorral akár 75 kilométert* is autózhat tisztán elektromos hajtással, és a beépített 6,6 kW-os töltővel csupán 2,5 óra kell a teljes feltöltéshez.


Stílusos beltér

Nyisson ajtót a csatlakozásra!

A RAV4 Plug-in Hybrid stílusos utastere sportos bőrüléseivel és nagy panorámatetőjével ideális körülményeket kínál a csendes és nyugodt utazáshoz. Emellett minden befér, amire csak szüksége lehet, köszönhetően az 520 literes, jól variálható csomagtérnek, amelynek méretére minimális hatással van az akkumulátor. A Toyota RAV4 Plug-in Hybrid a Toyota Smart Connect technológiát használja, amely mesterséges intelligenciával és felhő alapú működéssel kíméli meg Önt attól, hogy vezetés közben a gombokkal vesződjön. Ezzel a rendszerrel az Over the Air (OTA) technológia előnyeit is élvezheti, amely hozzáférést biztosít a mindig csatlakoztatott felhő alapú navigációhoz és az élő forgalmi és közúti információkhoz. Az intelligens hangvezérlés több mint 100 különböző módon teszi lehetővé a telefon, a navigáció, a hangrendszer és a jármű rendszerei, például a légkondicionáló vagy az ülések vezérlését anélkül, hogy mindeközben levenné a kezét a kormányról. * Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye ** Korlátozott elérhetőség Magyarországon * Felszereltségtől függ


Toyota T-MATE

Mindig Önnel, a biztonságosabb utazás érdekében

A T-Mate olyan rendszerek összessége, amelyeket a még biztonságosabb vezetés érdekében fejlesztettek ki, legyen szó parkolásról, autópályás vagy éppen városi közlekedésről. A T-Mate rendszerekkel mindig biztonságban érezheti magát. A T-Mate egyik legfontosabb eleme az ütközést megelőző biztonsági rendszer, amely képes felismerni a veszélyes helyzeteket, és megelőzni az esetleges ütközéseket más járművekkel, gyalogosokkal vagy kerékpárosokkal. Vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti a vezetőt, valamint aktiválni tudja a vészfékasszisztenst is. Amennyiben a pilóta nem lép idejében a fékpedálra, a fékek automatikusan működésbe lépnek, ezzel elkerülve, vagy tompítva az ütközést. Az új kereszteződés asszisztens és vészhelyzeti kormányasszisztens nappal megkönnyíti a kereszteződésekben való közlekedést, valamint segít az elkerülő manőverekben. Ezek a funkciók részei a Toyota Safety Sense csomagnak, amely a legfrissebb technológiai megoldásokat vonultatja fel, ezzel segítve elkerülni a legtöbbször előforduló baleseteket.


Ismerje meg a Toyota kedvelt modelljét! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!