Corolla Hatchback - Toyota Mayer

Toyota Corolla Hatchback

Toyota Corolla Hatchback 12.180.000 Ft-tól

HIBRID HAJTÁS

A Toyota most először kínál egy modellhez kétféle hibrid hajtást is: a modern 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszert és a vadonatúj 2.0 184 LE e-CVT Hybrid Dynamic Force technológiát. Bármelyiket választja is, biztos lehet benne, hogy kellemes, lendületes - és takarékos - autózás vár Önre.

A HIBRID HAJTÁS ELŐNYEI

Az 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer egyik legfontosabb sajátossága a városi forgalomban tanúsított rugalmassága, az új 2.0 184 HP e-CVT Hybrid Dynamic Force hajtás pedig a nagyobb teljesítmény mellett is ugyanazt a sima működést kínálja, ami egy Toyota-hibridtől elvárható. Mindkét erőforrásnak nagyon alacsony az üzemanyag-fogyasztása és a károsanyag-kibocsátása - sőt akár nulla is lehet, amikor az autó elektromos hajtással halad.

COROLLA HATCHBACK

Az új Corolla Hatchback számottevően sportosabb, karakteresebb, dinamikusabb megjelenést mutat, jóval látványosabb orrkialakítással. A dizájn a Toyota Under Priority Catamaran és Keen Look formatervezési filozófiájának evolúcióját képviseli. A kerékdobra záródó, laposabb motorházfedél ívelt első éle alatt húzódó, keskeny felső hűtőmaszk részeként vadonatúj, teljes LED-es fényszórótesteket találunk, beépített nappali menetfénnyel. A nagyméretű, trapéz alakú alsó hűtőrács kerete erőteljesen tör előre. Mivel a korábbinál kevésbé hegyes, a függőlegeshez közelebb álló kialakítást kapott, 20 mm-rel csökkent a jármű első túlnyúlása. A hűtőmaszk keretének oldala karakteres katamarán formát rajzol ki az új Corolla első sarkainál; kihangsúlyozva a modell megnövelt szélességét, valamint széles, sportos kiállását. Az első légterelő felfelé ívelő szélében kaptak helyet az új, LED-es ködfényszórók. A maszk rácsozata szintén új, markánsabb és kifinomultabb kialakítást kapott. Oldalnézetből az új Hatchback kecses, sportos sziluettjét négyféle új keréktárcsa teszi még elegánsabbá, köztük egy mart felületű, 18 colos keréktárcsa, valamint két új 17 colos darab – az egyik ezüst, a másik mart fekete kidolgozással. Az autó farkialakítása is megújult: az erőteljesebben lekerekített forma kihangsúlyozza az orr és a far közötti optikai kapcsolatot. A csomagtérfedél műanyagból készült; ez egyrészt lehetővé tette az összetett felületi ívek kialakítását, másrészt csökkenti a jármű tömegét. A hátsó szélvédő mintegy 14 fokkal megnövelt dőlésszöge és a hátsó kerékív fölött kirajzolódó, izmos csípő kompaktabb megjelenést kölcsönöznek az autónak. A csomagtérajtóra tetőspoilert illesztettek, a cápauszony antenna minden felszereltségi szinten alapfelszerelés.
A teljes LED-es hátsó lámpatestek fényvezető elemeit a karosszéria széléhez egészen közel helyezték el, így még inkább kihangsúlyozzák az új Corolla széles, mélyen ülő kiállását. A hátsó lökhárító rajzolata az orr 'Under Priority' katamarán formai megoldását idézi; a keskeny alsó perem a 2,0 literes hibrid modellen kettős krómbetétet kapott. Az új Hatchback modell teljes hosszúsága 40 mm-rel nőtt; ezt teljes egészében a megnövelt tengelytáv teszi ki, ami kedvezőbb vezetői üléshelyzetet, fokozott biztonságot és tetszetősebb kialakítást tett lehetővé. Az első túlnyúlás 20 mm-rel csökkent, a hátsó túlnyúlás ugyanennyivel nőtt. A Hatchback modell magassága mintegy 25 mm-rel csökkent, ugyanakkor a szélvédő töve 47 mm-rel alacsonyabban húzódik, mint a jelenlegi modellen. Ez kecsesebb sziluettet és tetszetősebb, mélyebben húzódó motorházfedelet eredményez: ennek köszönhetően a vezető akadálytalanul tekinthet előre, így magabiztosabban irányíthatja járművét. A magasság csökkenése, valamint az alacsonyabb első és hátsó csípőpont (24, illetve 26 mm-rel) együttesen 10 mm-rel mélyebb tömegközéppontot eredményez Az első nyomtáv 6, a hátsó 30 mm-rel lett szélesebb. Mindezek a módosítások együttesen fokozott kényelmet, jobb stabilitást és pontosabb vezethetőséget eredményeznek. Az új Corolla Hatchback összesen tizenegy különböző karosszériaszínben rendelhető, ebből négy árnyalat (Oxis Bronz, Lobbanó Vörös, Platina és Mokka Barna) új. A szegmensben egyedülálló módon a Corolla Hatchback dinamikus formaterve négyféle opciós kéttónusú fényezéssel tehető még hangsúlyosabbá; ezek a modell piaci bevezetésétől kezdve elérhetők. A választott karosszériaszínhez metálfekete tetőlemez, első és hátsó tetőoszlopok, valamint külső visszapillantó tükrök társulnak.

HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

Utazásait kellemesebbé varázsolja, hogy Ön késlekedés nélkül hozzáfér minden információhoz és multimédia-tartalomhoz. Az Apple CarPlay* és az Android Auto™ segítségével okostelefonja képernyőjét megjelenítheti a Toyota Touch® 2 rendszer 8 colos, színes érintőképernyőjén, itt kezelve telefonhívásait,vagy készülékén tárolt zenéit, térképeit és egyéb alkalmazásait.

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezek

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!