Toyota Proace

Proace

ISMERJE MEG A TOYOTA PROACE-T!

Üzletre kész.

A PROACE mindenféle munkához kínál megoldást, akár strapabíró teherszállítóra van szükség, akár személyeket kell fuvarozni

Toyota Proace már nettó 12.140.000Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem


 

A széles kínálat ötletes megoldásokat jelent

Önnek tervezték

A kezdő vállalkozásoktól kezdve egészen a jól prosperáló vállalatokig, a cég méretétől függetlenül bizonyos lehet abban, hogy a Proace az a kishaszonjármű, amelyet Önnek terveztek. A két karosszéria változat, a két különböző hossz, a négy- és ötajtós változat sokféle kombinációban állítható össze, így biztos lehet abban, hogy megtalálja azt, ami megfelel az elvárásainak. A karosszéria választék és a tengelytávok kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok választékának köszönhetően a Proace kínálatában biztosan megtalálja azt, ami a legtökéletesebb megoldást jelenti az Ön igényeire.


 

Raktér minden igényre

Verhetetlen terhelhetőség

A Proace tökéletes strapabíró társ a megterhelő feladatokhoz. 4,9 vagy 5,3 méteres karosszériájával új mércét állít, hiszen kategóriájában az egyik legnagyobb, valamint a Smart Cargo raktérhosszabbító nyílással 3,6 vagy 4 méteres rakteret kínál. Az eredmény pedig a verhetetlen befogadóképesség és terhelhetőség. Kategóriájában a legjobbat nyújtja akkor is, ha a szállítmányhoz kell hozzáférnie: alacsony a rakodómagasság, az oldalsó tolóajtók és a hátsó ajtók szélesre nyílnak, míg a kategóriaelső terhelhetőség és a kis sugarú fordulókör azt jelenti, hogy még annál is többet szállíthat a Proace-szel, mint amire eredetileg számított.

 


 

Dolgozzan okosan -és kényelmesen

Az ötletekkel teli munkatárs

Az egyenletes, csöndes haladás, a jól támasztó ülések és a kényelmes vezetés segíti abban, hogy a kormány mögött ülve legyűrje a kilométereket. A Proace első ülésének nagyszerű kialakítása lehetővé teszi, hogy hárman is kényelmesen utazhatnak elöl. Az innovatív Smart Cargo – amelynek három összetevője a Mobil Iroda, a felhajtható első utasülés és a Smart Cargo raktérhosszabbító – még több hasznos tulajdonsággal ruházza fel a Proace belsejét. A Proace opcionális navigációs rendszernek része a 10 évre szóló Kapcsolódó Szolgáltatások, így bárhol is jár, a munkájára koncentrálhat, ugyanakkor kézközelben rendelkezésre áll mindazon információ, amire szüksége lehet.


 

Üzemanyagtakarékos teljesítmény

Költségkímélő hatékonyság

A fejlett dízelmotorok és az egyenletesen működő váltóművek teljes választékával a Proace olyan teljesítményt nyújt, ami tökéletesen illik bámulatos szállítóképességéhez. Mindehhez olyan hatékony működés társul, amit az üzemanyagtöltő állomásokon fog igazán nagyra értékelni. A két, 1.5 vagy 2.0 literes, készséges dízelmotor, a 100-tól 120 lóerőig terjedő teljesítmény és a kétféle váltómű (6 fokozatú kézi és 8 fokozatú automata) választékából mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő változatot.


Ismerje meg a Toyota kedvelt modelljét! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

Árlista/Katalógus

 

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!