Toyota GR Yaris

GR Yaris

Játszótér az egész világ

Adrenalin minden napra

A GR Yaris tervezésénél minden szempontot felülírt a vezetés élménye, így ezentúl minden út és utca csak arra vár, hogy Ön igazán jól érezze magát. Ezt a különleges sportautót a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team szakemberei finomhangolták, és a WRC-ben megszerzett tudás és technológia garancia az egyedülálló élményre. Így született meg ez a dinamikus, fürge, mégis praktikus és élvezetesen vezethető autó, ami nap mint nap lenyűgözi majd Önt, bármerre vezet is az útja.

Toyota GR Yaris már 16.950.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Extrém körülmények között is lenyűgöző élmény

Versenyzői rutinnal, minden kanyarban

Bárhol is keresi az izgalmat, az élvezetesen vezethető, biztos lábakon álló GR Yarisra mindig számíthat. A nagy teljesítményű, kettős keresztlengőkaros futómű maximális tapadást és kormányérzetet biztosít, így még az egyenetlen vagy csúszós utakon is magabiztosan autózhat. Ezt a rendíthetetlen stabilitást még tovább fokozza, hogy a masszív fékezésről a kategória legnagyobb méretű, 356 mm-es, kétrészes első féktárcsái gondoskodnak, amelyeket négydugattyús féknyergek szorítják.


 

A teljsítmény új dimenziója

Alacsonyabb és szélesebb

261 lóerejével és 360 Nm forgatónyomatékával az új fejlesztésű háromhengeres, 1,6 literes turbómotor hihetetlen gyorsításra képes. Toyota által elsőként bevezetett technológiák – mint az egyedi motorblokk, a különleges dugattyúk vagy az egyszeres megfúvású, golyóscsapágyazott turbótöltő – csökkentik a tömeget és javítják a vezethetőséget. Az aerodinamikai teljesítményt, a menetstabilitást és az irányíthatóságot hatásosan fokozza a GR Yaris leültetett, széles kiállású futóműve, akárcsak a szemet gyönyörködtető 18 colos, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák.

 


 

Teljesítményre gyúrva

Alacsonyabb és szélesebb

A GR Yaris hatásos megjelenését egyetlen szempont alakította: a mindenek felett álló teljesítmény. Az egyedi karosszériát áramvonalasra formáltuk, így öltött alakot az alacsony tetővonal és a letisztult, kupés vonalvezetés. A karbonszálas műanyag tetőnek és az alumínium lemezeknek köszönhetően mélyebbre került a súlypont és csökkent a tömeg, ami javítja az autó mozgékonyságát. A széles hűtőrács sem csupán látványosságul szolgál, hanem sokkal több hűtőlevegőt juttat a fékekhez és a motorhoz.


 

Erős autóhoz erős védelem is jár

Toyota Safety Sense

Akár a városi forgalomban araszol, akár egy versenypályán száguld, a GR Yaris mindig felkészül a veszélyre. A védelemről a legújabb Toyota Safety Sense technológiák gondoskodnak; például az aktív kormányzási asszisztenssel kiegészített ütközést megelőző biztonsági rendszer, ami előre felméri a lehetséges veszélyhelyzeteket, és segít elkerülni az ütközést, vagy mérsékelni a baleset súlyosságát. Mindezt hatásosan egészíti ki a GR-FOUR 4WD rendszer kimagasló tapadása és stabilitása, a GR Yaris mindent megtesz utasai biztonságáért.


Ismerje meg az igazán különleges GR Yarist! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

 

Árlista/Katalógus

 

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!