Toyota Hilux

Hilux

Legenda, kirobbanó erőben

Beszélhetnénk több mint 50 évre visszanyúló múltjáról, népszerűségéről vagy legendás erejéről, de miért tennénk?

Egy ilyen autó esetében elég, ha csak a számok beszélnek: 2,8 l D-4D motor, 204 lóerő, 500 Nm forgatónyomaték (AT váltó esetében) és 10 másodperc alatti gyorsulás 0-100 km/órára.

Toyota Hilux már 11.545.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Több szabadidő? Több munka?

Erősebb, nyomatékosabb. Élvezetesebb.

Bárhová indul, a Hilux segítségével biztosan oda is ér majd. Erős, takarékos motorjaival és 3,5 tonnás vontató képességével ez az autó hegyeket képes megmozgatni. A kínálatban most megjelenik egy új 2,8 literes dízelmotor 204 LE teljesítménnyel és 500 Nm forgatónyomatékkal (AT váltó esetén), ami alig 10 másodperc alatt gyorsítja az autót 0–100 km/órás sebességre. Ez tehát minden idők legerősebb Hiluxa, és mivel a vonóerő már alacsony fordulatszám mellett is rendelkezésre áll, mindig számíthat az erőforrás komoly forgatónyomatékára. Mindehhez még kényelmesebb rugózás, opcionális utánfutó kilengés‑csillapítás és fejlett, változó rásegítésű kormányszervo társul, hogy Ön bármikor kiaknázhassa a Hilux pazar vontató képességét – és persze személyautós kényelmét.


 

Minden terepen remekül helytáll.

Győztesnek született.

Látványos, új külsejével a Hilux kitűnik a tömegből. Határozott formái erőt sugallnak, a markáns első‑hátsó lökhárítók és a karosszériavédő elemek pedig hatásos védelmet nyújtanak az esetleges sérülések ellen. Vessen egy pillantást a fényszórók új, káprázatos kialakítására vagy a robusztus keréktárcsák kínálatára, amelyek még izgalmasabbá varázsolják az autó megjelenését. Szeretné ezt még tovább fokozni? Akkor ne keresgéljen tovább, mert itt az új GR SPORT modell, amelynek egyedi sportos dizájnja tökéletesen önti formába a Hilux erejét és stílusát.


 

Erős, strapabíró, megbízható?

Kétségtelenül!

A Hiluxot arra terveztük és teszteltük, hogy a világ legextrémebb körülményei közt is megállja a helyét, így Ön mindig számíthat az autó legendás minőségére, strapabírására és megbízhatóságára. Strapabíró alvázának, 700 mm-es gázlómélységének, első és hátsó terepszögének, valamint hasmagasságának és kivételesen nagy kerék ki-és berugózásának köszönhetően még a legkeményebb terepet is magabiztosan gyűri le. Gyilkos tesztek, különlegesen tervezett alkatrészek és fél évszázadnyi gyártás minden eredménye összegződik ebben az igazán különleges járműben. Nincs még egy pickup, amely mögött ilyen tervezési és gyártási tapasztalat állna.


 

  Nincs sífelvonó?

Nem gond!

3,5 tonna vontató kapacitás és 1 tonna teherbírás: mindent magával vihet. Az új Hilux vezetőjének minden oka megvan a magabiztosságra. A hegymenet elindulássegítővel (HAC) és az aktív kipörgésgátlóval (A‑TRC) mindig simán indulhat, a komoly teherbírás és vontató képesség pedig azt jelenti, hogy bármit magával vihet. Szóval akár kaptató jön, akár meredek lejtő (tényleg, szóltunk már a lejtmeneti vezérlésről?), biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, és biztonságban autózhat.* 

* A felszereltség és az opciók a modellváltozattól függnek
 


Ismerje meg a legendás Toyota modellt! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!