Toyota Proace VAN

Új Proace VAN

A lehetőségek

Minden feladatra létezik egy Proace!

Nincs két egyforma feladat. Bármire is van szüksége, a megújult Toyota Proace készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Kétféle hosszúságban és négyféle karosszériaváltozatban kapható, hogy az ülések és a raktér minden lehetséges kombinációját lefedje, és a könnyű pakolhatóság mellett bármit elbírjon, amire csak szükség van.


Toyota Proace VAN hamarosan!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Nagy hatótávolság

Alacsony üzemeltetési költségek

Akár 350km* elektromos hatótávolsággal a Proace Electric képességei magabiztosságot adnak bárhová is vigye a munka. Szinte hangtalan, tisztán elektromos hajtáslánca a város szabadságát és sok helyen ingyenes vagy kedvezményes parkolási lehetőséget biztosít. Az üzemanyag,- adó- és karbantartási költségek nagymértékű csökkentésével folyamatosan pénzt takarít meg vállalkozásának. Töltse akár kényelmesen otthonában, akár útközben nyilvános gyorstöltéssel.


 

Vigyen magával mindent, könnyedén

Kiemelkedő teherbírás

A könnyű pakolhatóságnak köszönhetően a be- és kirakodás gyerekjáték, és a Proace teherbírása miatt nincs olyan, hogy túl nagy rakomány. Vontatás? Erős és egyenletes menettulajdonságainak köszönhetően a Proace Electric a kategóriájában legjobb vontatási kapacitással rendelkezik. Alacsony a rakodómagasság, az oldalsó tolóajtók és a hátsó ajtók szélesre nyílnak, míg a kategóriaelső terhelhetőség és a kis sugarú fordulókör azt jelenti, hogy még annál is többet szállíthat a Proace-szel, mint amire eredetileg számított.


 

Új szintre emelt mobil iroda

Smart Cargo

A Proace Smart Cargo kétszemélyes első utasülést és rugalmas mobil irodai megoldást kínál - egy kényelmes laptopasztalt, amely szükség esetén egy másik utasüléssé alakítható. Intelligens és alkalmazkodó kialakításának köszönhetően az új Proace kényelmes belső tere akár mobil irodává is alakulhat, ha szükség van rá, és praktikus, hozzáférhető rakodóhelyet kínál, hogy könnyebben és többet pakolhasson bele. Akár úton van, akár a helyszínen intézi az e-maileket, a Proace segítségével kényelmesen és gyorsabban végezheti el a feladatát.


 

Technológia, hogy Ön irányíthasson

MyT

A Proace 10" teljesen digitális műszeregysége világos, áttekinthető és könnyen leolvasható. Ugyanakkor a 10" multimédiás érintőképernyő könnyen lehetővé teszi az út közbeni kommunikációt, a pontos navigációt és a MyToyota csatlakoztatott szolgáltatások által nyújtotta kényelmet. Navigáljon autójában okostelefonjáról a MyToyota alkalmazáson keresztül!


Ismerje meg a Toyota munkára született újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!