Toyota Mirai

Mirai

Lépje át a határokat, és ott se álljon meg

A hidrogénautózás élén álló Toyota Mirai a vezető technológiai innovációt egyesíti a 
letisztult stílussal és a dinamikus hajtással, miközben csak vizet bocsát ki magából.


Legyen szó munkahelyi ingázásról vagy hosszabb kalandról, csúcstechnológiáival minden helyzetben teljes irányítást biztosít.


Toyota Mirai már 30.210.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Hidrogén, még gyönyörűbb csomagolásban

Előremutató meghajtás

Karcsú, dinamikus sziluettjével az új Toyota Mirai kitűnik a többi autó közül. Szemet gyönyörködtető megjelenése érzékletesen tükrözi a karosszéria alatt rejtőző innovatív technológiát. Fényűző utastere minőséget, kényelmet és modernséget sugall. A Mirai tovább korszerűsített hidrogén üzemanyagcellája egy új kor hírnöke; egy olyan korszaké, ami a nulla károsanyag-kibocsátásról, a hatékonyságról, az élvezetes teljesítményről és a jövőről szól. Lépjen tovább az új Toyota Miraival!


 

A hidrogén ereje

Csak vizet bocsát ki, semmi mást

A Toyota Mirai innovatív üzemanyagcellás hajtásában kölcsönhatásra lép egymással a hidrogén és az oxigén, a lehető leghatékonyabban hajtva meg az elektromotort. Az eredmény: a kipufogóból semmilyen káros anyag nem távozik, miközben Ön több mint 650 kilométeren át zavartalanul autózhat. Az új, hátsókerékhajtású Mirai különleges és élvezetes vezetési élményt kínál – méghozzá páratlanul csendesen és kivételes gyorsulással nulla emissziós autózás, olyan, amilyet még eddig nem ismert.


 

Nulla kibocsátás- még sosem volt ennyire jó

Luxus újragondolva

A Mirai kizárja a városi forgalom zaját, és tágas, hívogató utastérrel várja Önt, amelynek harmonikus kialakítása akár öt ember számára is kellemes környezetet teremt. Ha beköszönt az éjszaka, a belső hangulatfények minden fontos elemet megvilágítanak a kabinban. Az extra méretű információs kijelző mindenben segíti Önt az utazás során. Sőt még a megérkezéskor is, hiszen a Miraiban jelenik meg Európában először a Toyota Teammate fejlett parkolási rendszer. Intelligens technológia, ami elvégzi Ön helyett a munka nehezét.


 

A vezetési élmény új dimenziója

Mindig kapcsolatban

Akár munkába megy, akár hosszabb útra indul, a Mirai kényelmes szolgáltatásai mindig rendelkezésére állnak: telefonját vezeték nélkül töltheti, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™* rendszerekkel pedig összekapcsolhatja okostelefonját az autó 12,3 colos multimédia képernyőjéhez. Sőt a telefon segítségével már az utazás előtt felfűtheti vagy lehűtheti a Mirai belsejét, hogy tökéletes hőmérséklet várja Önt, amikor beül az autóba.* Korlátozott elérhetőség Magyarországon


Ismerje meg a Toyota csúcstechnológiás hidrogénmeghajtású modelljét! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!