Toyota Flotta megoldások | Toyota Mayer

Flotta

Egy gazdálkodó szervezet számára ma már komoly kihívást jelenthet eldönteni, melyik autógyártó termékeit válassza üzleti tevékenységéhez. A Toyota flottaprogram révén biztos lehet benne, hogy minden, Ön által vásárolt, vagy bérelt Toyota járművel elsőrangú minőséget és olyan terméktámogatást kap, aminek révén vállalata még sikeresebb lehet. A teljes üzemeltetési költség adatait látva egyértelmű, hogy a Toyota autóinak minőségéből, tartósságából és megbízhatóságából az Ön vállalata is profitálni fog. Autóinkat a piac egyik legjobb maradványértéke jellemzi, a Toyota járműveket gazdaságos üzemeltetni, fenntartani és javítani.

Árkedvezmény biztosítása új Toyota gépkocsik vásárlása esetén:

 • Magyar Ügyvédi Kamara tagjai számára
 • Orvos- és gyógyszerész kamarák tagjai számára
 • Országos Magyar Vadászkamara tagjai számára
 • Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai számára

Egyedi kedvezmények

 • Magyarországi személytaxi-szolgáltatók részére
  Azon túl, hogy kedvezménnyel vásárolhatja meg autóját vállalkozása számára, a hibrid technológiának és a legmegbízhatóbb márkának köszönhetően alacsony fenntartási költségekkel számolhat a teljes üzemeltetési periódus alatt.
 • Gépjármű vezető oktatók részére
  Hibrid modelljeink automata váltóval szereltek. Magyarországon is egyre nagyobb arányban jelennek meg automata váltós autók, így a gépjárművezető oktatásban is komoly igény mutatkozik az ilyen autókra. Hibrid autóink rendkívül alacsony költségekkel üzemeltethetők.
 • Borászok számára
  Egyedi árkedvezmény biztosítása aktív hegyközségi tagsággal rendelkező termelők számára új Toyota gépkocsik vásárlásakor. A megbízhatóságukról, értéktartásukról és gazdaságos üzemeltetésükről ismert Toyota modellek egyre népszerűbbek a hazai borászati vállalkozások körében. A Toyota Hilux kifejezetten kedvelt munkatársa sok termelőnek, ahogy a RAV4 és Land Cruiser változatok is gyakori szereplői mindennapoknak.

Mi a személyes, hosszú távú partnerkapcsolatokban hiszünk, örömünkre szolgálna, ha alkalmunk nyílna személyesen is találkozni Önnel, annak érdekében, hogy elvárásainak tökéletesen megfelelő flottamegoldást dolgozhassunk ki cége számára. Előzetes időpont egyeztetés után flotta tanácsadó kollégánk felkeresi Önt. A modellek jobb megismerése érdekében lehetőség van több napos tesztvezetés is, a kiválasztott modelleket az Önök telephelyére szállítjuk, hogy ezzel is időt takarítsunk meg Önöknek.

Az alábbi űrlap kitöltésével egyszerűen elindíthatja a folyamatot.

Flotta tanácsadó kollégánk azon lesz, hogy ajánlatát a legnagyobb szakértelemmel a lehető legrövidebb időn belül, az Ön cégére személyre szabottan a legkedvezőbb konstrukcióban elkészítse. Kérjük töltse ki a melléklet űrlapot, hogy minél hamarabb teljesíthessük kérését.

Kapcsolatfelvételi űrlap

A *-al jelölt adatok megadása kötelező.

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.
+36 (23) 535-600

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
Telefon: + 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.
+36 (22) 799-210

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
 

Pilisvörösvár

Budai út 20.
+36 (26) 530-700

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
 

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!