Toyota C-HR

Toyota C-HR

Boldog hibrid autózást!

Lenyűgöz és rabul ejt

Lépjen ki a megszokott környezetéből. Szakítson a rutinnal, és higgyen a különlegesség erejében! A Toyota C-HR szögletes formáiból szinte árad a dinamizmus, amihez egyedi megjelenés és lenyűgöző erő társul. Élje át az élet nagy kalandját az új Toyota C-HR kormánya mögött!

Toyota C-HR már 10.500.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Harmónikus hibrid teljesítmény

Tökéletes mobilitás

A Toyota C-HR modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál - amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra. A Toyota C-HR a városi mobilitást testesíti meg. Az alacsony, széles kiállás stabil kanyarfekvést biztosít, a gyors reakciókészség ujjgyakorlattá varázsolja az előzéseket, mindeközben pedig az új szintre emelt hibrid technológia nélkülözhetetlen az alacsony károsanyag-kibocsátású zónákban.


 

A részletek kerülnek a középpontba

Tökéletes hangulatban

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint. Az autóhoz tervezett JBL audiorendszer egy élő előadás telt, tiszta hangzását kínálja, hogy Ön autózás közben is egy koncert magával ragadó élményét élvezhesse. Csatlakoztassa okostelefonját, és a zenehallgatás közben utazzon együtt kedvenc előadóival! Az élet egy dallam. Tekerje fel a hangerőt!

 


 

Egy modern színpad, ahol Ön a főszereplő

Izgalmas utastér

A Toyota C‑HR éppen olyan sokoldalú, mint az élet maga: tud meglepő lenni, vagy izgalmas, élvezetes, relaxált… ahogyan éppen szeretné. Ezért is formáltuk az utasteret egyszerre modernné és kellemes hangulatúvá. Az ülések körülölelik a test minden ívét, mutatós gyémántmintájuk pedig presztízst sugall, így egyszerre kényelmesek és stílusosak. Az utasteret lágy tapintású anyagokkal burkoltuk, és kontrasztos, ragyogó fekete betétekkel teremtettünk benne izgalmas atmoszférát. A Toyota C‑HR kényezteti az érzékeit.


 

    Intelligens, egyszerű, kommunikatív

Apple CarPlay

Integrálja okostelefonját az Apple CarPlay* vagy az Android Auto™ rendszereken keresztül, és kedvenc alkalmazásait (pl. Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps és Waze) a Siri és az Ok Google hangvezérlésével is kezelheti. A MyT Multimédia segítségével mindig akkor fér hozzá az információkhoz, amikor arra éppen szüksége van, legyen szó akár a valós idejű közlekedési adatokról vagy a sebességmérő kamerák helyzetéről. Nézze meg a POI‑pontokat, keressen parkolóhelyeket és tekintse át a célállomásokat a Google Street View funkcióval!
* Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye.


Ismerje meg a Toyota újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!