Toyota Land Cruiser Uj

Új Land Cruiser

Készen áll a következő kalandra?

A Toyota újragondolta a legendás Land Cruisert!

Az új generáció egy újjászületett ikontól elvárható robosztus és érzelemdús formákat kapott, miközben továbbra is bárhová elviszi Önt, ahová csak szeretné. Kőkemény felépítésével, megbízhatóságával és terepképességeivel átírja a szabályokat - a következő kaland most kezdődik.

Új Toyota Land Cruiser már 34.680.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Az ikon eredete

Örökség

A Land Cruiser története a Toyota BJ prototípussal kezdődött, ami 1951-ben történelmet írt, amikor képes volt felmenni a Fuji-hegy egyik távoli pontjára - magasabbra, mint bármelyik szárazföldi jármű korábban. 1954-ben a BJ-t átkeresztelték Land Cruiserre, és egy legenda született. A Land Cruiser univerzális vonzerejével mindig is túllépett a változó trendeken - ez a fajta rátermettség sosem megy ki a divatból. Az időtlen, csak előrendeléssel elérhető új First Edition ezt a halhatatlanságot ünnepli.


 

A rátermettség még sosem mutatott ilyen jól

Megállja a helyét

Az új Land Cruiser minden formai eleme okkal kapott helyet az autón. Az alacsony övvonal nagy üvegfelületeket eredményez, amely kiváló körkilátást biztosít. Az autó sarkaiból kiemelve a fényszórók védve vannak a sérülésektől. Az opciós 20" kerekek lenyűgöző tapadást és úttartást biztosítanak minden terepen. A trapéz alakú kerékjárati íveknek köszönhetően pedig a sár könnyen lefolyik, így a legnehezebb körülmények között is könnyedén tud haladni az autó.

 


 

Soha ne akadjon el

GA-F platform

A Land Cruiser időtlen sziluettje nem csak a jó megjelenésről szól. A karosszéria alatti megerősített, merev váz jobb manőverezhetőséget és vezethetőséget biztosít. Míg a rövid túlnyúlások és a megemelt kiállás olyan hasmagasságot és gázlómélységet tesz lehetővé, amellyel oda is eljuthat, ahová mások félnek elmenni. A Land Cruisert arra tervezték, hogy elhagyja a járt utat a járatlanért. Az autó az új GA-F platformot használja, közvetlen elektromos szervokormánnyal. A teljesen új felfüggesztés és a szétkapcsolható első stabilizátor (SDM) óriási ki-és berugózást tesz lehetővé.


 

Minden kihívásnak megfelel

Rugalmas és sokoldalú

A Multi-Terrain terepválasztó rendszer optimalizálja a felfüggesztést és a hajtásláncot a különböző terepviszonyokhoz. Amikor pedig a vezetés technikásabbá válik, a kúszásvezérlés gondoskodik a sebességről, így Ön a kerekek útjára és a kormányzásra összpontosíthat. A hatalmas csomagtér pedig a második és harmadik üléssor lehajtásával még nagyobbá tehető. A Land Cruiser utasterének teljes hosszában végighúzódó panorámateteje a filmeket idéző pillanatokhoz készült. Bárhová is viszi Önt az aktuális kalandja, engedje be a világot.


Ismerje meg a legendás Toyota terepjáró újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!