Új Toyota C-HR

Új Toyota C-HR

A MEGÚJULT TOYOTA C-HR

Kivételes funkciók az alapfelszereltség részeként!

A városba és azon túlra tervezett megújult Toyota C-HR lenyűgöző
alapfelszereltséggel büszkélkedhet, így minden kihívásra készen áll.

Új Toyota C-HR már 12.350.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Formabontó megjelenés

Stílus, amely szembeszáll a konvenciókkal

Az új Toyoa C-HR minden béklyón felülemelkedik. Lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a kupé stílust az erőteljes kiállással. A precízen meghúzott, karakteres vonalak, a látványos első fényszórók és az elegáns hátsó lámpatestek minden kétséget eloszlatnak: egy igazi sorozatgyártású koncepcióautó született. A Toyota történetében először alkalmazott rejtett ajtókilincsek alapvető fontosságúak a letisztult, szoborszerű megjelenés tekintetében.


 

Intelligens technológia

Zökkenőmentes felhasználói élmény

A funkciókban gazdag, de intuitív új Toyota C-HR zökkenőmentes és személyre szabott felhasználói élményt kínál, amely előre látja az Ön igényeit. Ez a diszkrét, ügyesen integrált és kiemelkedő funkcionalitás a két intuitív módon használható, 12,3" nagyfelbontású kijelzőnek köszönhető, amelyek harmonikusan működnek.Az igazán digitális vezetőtérrel és a magával ragadó szórakozással az új Toyota C-HR újradefiniálja a vezetési környezetet.

 


 

Hajtásláncok

Felvillanyozott, és felvillanyozó

A mozgékony és közlékeny új Toyota C-HR ötvözi az inspiráló teljesítményt az ötajtós modellek könnyű kezelhetőségével. A hibridek az elektrifikált modellek egyedülálló vezetési élményét nyújtják, az új Toyota C-HR ötödik generációs hajtásláncainak kibővített kínálata pedig új szintre emeli az erőt, a hatékonyságot, a kifinomultságot és a vezethetőséget. Válasszon az öntöltő hibrid hajtásláncok és az új 2,0 plug-in hibrid közül, amely megdöbbentő gyorsulást és tisztán elektromos képességeket kínál.


 

    Fenntarthatóság 

A környezetvédelem úttörője

Az új Toyota C-HR középpontba helyezi a fenntarthatóságot: nagyobb mértékben használ újrahasznosított és állatmentes anyagokat, valamint csökkenti a szén-dioxid kibocsátást a tömegcsökkentés és az új gyártási eljárások révén. Az új Toyota C-HR bizonyítéka annak, hogy nem kell kompromisszumokat kötni ahhoz, hogy másképp álljunk hozzá a dolgokhoz. Az újrahasznosított anyagok újradefiniálhatják a prémium minőséget, miközben a tömegcsökkentés egyben vonzóbb vezetési élményt is kínálhat.


Ismerje meg a Toyota újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!