Toyota bZ4X - Toyota Mayer
Toyota bZ4X
Már 20.760.000 Ft-tól

Toyota bZ4X

Toyota bZ4X 20.760.000 Ft-tól

A zéró emisszió lelkesítő lehetőségei 

A Toyota bZ sorozata a Toyota almárkájaként jelenik meg egy új kor hajnalán. A következő generációs akkumulátoros elektromos autók sokoldalú, új családja még többet nyújt a hagyományos zéró emissziós modelleknél, ugyanis a kínálatot Ön köré építettük fel. Az újdonságok nem csupán csökkentik a mobilitás környezetre gyakorolt hatását, de a jövő megváltoztatására inspirálnak, végtelen lehetőségeket nyújtva a kifinomult és élvezetes vezetéshez. A zéró emissziós közlekedés lelkesítő lehetőségei csak Önre várnak!

Emberközpontú kialakítás, mobilitás mindenki számára 

A Toyota bZ alapelve túlmutat a zéró emissziós mobilitás fogalmán. Saját fejlesztésű elektromos platformja emberközpontú kialakítással született meg, így a Toyota bZ a helyváltoztatás módja mellett az életünket és az élményeinket is megváltoztatja. Akár a közlekedésről, akár a világhoz való viszonyunkról van szó, azzal, hogy a környezetvédelem felé mozdulunk, pozitív irányban változtatjuk társadalmunkat. Méghozzá mindezt olyan autókkal, amelyek széles kör számára teszik elérhetővé a szerethető és élvezetes mobilitást.

Ön és a környezet

A megújuló energia és a napenergia használatával a Toyota bZ csökkenti a károsanyag-kibocsátást és pozitív hatással van a környezetére.

Ön és az autója

A saját fejlesztésű elektromos platform, a modern felszereltségek és az intelligens csatlakoztathatóság a Toyota bZ modellek vezetését biztonságos és kellemes élménnyé varázsolják.

 

Ön és a többiek

Tágas és csendes belső terükkel a Toyota bZ modellek pihentető környezetet biztosítanak Ön és szerettei számára. Ezek az autók új, élvezetesebb lehetőségeket kínálnak majd a kapcsolódásra.

Ön és a társadalom

Zéró emissziós mobilitásával és okos megoldásaival a Toyota bZ egy biztonságosabb társadalmat teremt, ahol mindenki jobban élvezi az életet.

 

ISMERJE MEG A TOYOTA bZ4X KONCEPCIÓT

Az elektromos hajtás terén szerzett, több mint 20 évnyi tapasztalatunkat felhasználva olyan tanulmányt alkottunk, amely bepillantást enged abba, hogy miképpen képzeljük el az akkumulátoros elektromos autók új családját. A Toyota bZ4X Concept dinamikus SUV karosszériát és összkerékhajtást kínál tekintélyes hatótávval, és 2022 közepétől már meg is kezdjük e kompromisszummentes elektromos autósorozatgyártását.


Egy vérbeli, összkerékhajtású SUV

A Toyota bZ4X Concept a kifejezetten elektromos autókhoz tervezett, vadonatúj e-TNGA padlólemezre épül. A hosszú tengelytávolságnak és a rövid túlnyúlásoknak köszönhetően az utastér kifejezetten tágas és nyitott; a hátsó lábtér például akkora, mint egy nagy, D-szegmensű autóban. Az e-TNGA egy piacvezető összkerékhajtási rendszernek is otthont ad, amelyet a Subaruval közösen fejlesztettünk ki. A Toyota elektromos és a Subaru összkerékhajtási szakértelmének egyesítésével olyan autó született, amely időjárástól és útviszonyoktól függetlenül biztonságos és izgalmas vezetési élményt nyújt.

 

Ajánlatot kérek

Szeretnék értesülni a modellel kapcsolatos legfrissebb hírekről

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.
+36 (23) 535-600

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
Telefon: + 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.
+36 (22) 799-210

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
SZ: 9:00 - 13:00

Pilisvörösvár

Budai út 20.
+36 (26) 530-700

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
SZ: 9:00 - 13:00

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!