Toyota bZ4X

bZ4X

TISZTÁN ELEKTROMOS, ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL

Az erős felépítésű és dinamikus SUV-kialakítás kategóriaelső összkerékhajtással és elektromos hatótávval párosul.

Az innovatív és hatékony bZ4X minden eddiginél nagyobb nyugalmat biztosít.


Toyota bZ4X már 20.810.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Tisztán elektromos, összkerékhajtással

"BEYOND ZERO"

A cél egyértelmű: túlszárnyalni minden elvárást. A Toyota bZ család első tagjaként a bZ4X jelöli ki az irányt a márka elektromos autói számára. Az erőteljes kiállás és a dinamikus SUV vonások egyesülése a kategóriaelső összkerékhajtással és a kiváló elektromos hatótávolsággal biztosítják, hogy a Toyota bZ4X volánja mögött magabiztos lehessen, bárhová is viszi az útja. Innovatív megoldásaival, hatékonyságával, megbízhatóságával és az akkumulátorának kiemelkedő tartósságával a Toyota bZ4X teljes nyugalmat kínál vezetőjének. Önnek csak ki kell élveznie az elektromos autózás nyújtotta lenyűgöző élményeket.


 

Áram hajtja, érzelmek vezérlik

Utazzon nyugalomban

Élvezze a szabadságot, és kövesse nyugodtan az utat, bárhová is vigye Önt. Felhasználva a Toyota 25 éves tapasztalatát az akkumulátortechnológia terén, a bZ4X teljesen feltöltve akár több mint 500 km* megtételére képes. Ez gyakorlatilag bármilyen utazás esetén elegendő ahhoz, hogy teljes nyugalommal indulhasson el. A nyilvános gyorstöltőket használva a 150 kW töltési teljesítménynek köszönhetően mindössze 30 perc alatt 80 százalékra tölthető az akkumulátor, de ami még ennél is jobb, hogy az autó menet közben nem bocsát ki károsanyagot.


 

Letisztult stílus

SUV kiállás

Robosztus, mégis stílusos megjelenésével a Toyota bZ4X egyaránt otthonosan mozog városban és terepen. Az elektromos autók modern, karcsú sziluettjét a SUV modellek magabiztos, impozáns kiállásával összehozva a végeredmény egy igazán egyedi forma lett. A kalapács fejének jellegzetes karakterét alapul véve a vékony első fényszórók erőteljes kiállást biztosítanak az autónak, miközben a fekete kerékjárati ívek a jellegzetes SUV vonásokat erősítik. Az alacsonyra húzott tetőív és az alulra helyezett első hűtőrács csökkentik a légellenállást, ezzel biztosítva a kiváló aerodinamikai tulajdonságokat és a kifinomult utazást.


 

Sokoldalúságra tervezve

Innovációkkal tele

A Toyota bZ4X utasterében a fejlett elektromos autó találkozik a SUV modellek praktikumával. A tágas, ötszemélyes belső számos prémium megoldást vonultat fel, és minden utas számára nyugodt és élvezetes utazást kínál, kiemelkedő kényelemben. A kiemelkedő hátsó lábtér és a teljesen sík padló lenyűgözően tágas helyet biztosít minden utas számára. A panorámatetőn beáramló fény megvilágítja az utasteret, kiváló fényviszonyokat teremtve. Így egyesül a SUV modellek magabiztossága az elektromos autók innovációival.


Ismerje meg a Toyota kedvelt elektromos SUV modelljét! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!