Hilux GR Sport - Toyota Mayer

Toyota Hilux GR Sport

Új Toyota Hilux GR Sport

A király új köntösben

Új stílusban tér vissza az Év Pickupja 2022/2023 díj győztese. Bemutatjuk a megbízhatóság ikonjaként ismert Toyota Hilux legújabb változatát, a Hilux GR SPORT modellt!

Az új modellváltozat sportos megjelenést és fokozott dinamikát hoz a Hilux erőteljes és kiváló képességekkel rendelkező kínálatába. Ezzel a GR SPORT egy újabb, kiemelkedő fejezetet nyit a modell történetében.

A tekinteteket vonzó megjelenésével és a hegyeket mozgató erejével a Hilux GR SPORT a tökéletes pickup munkára és szórakozásra egyaránt.

Sportos karakter

A TOYOTA GAZOO Racing által ihletett egyedi stílusnak köszönhetően a Hilux GR SPORT kiemelkedik a tömegből. A fekete első hűtőrács a merész Toyota felirattal, 17”, kéttónusú fekete GR SPORT könnyűfém keréktárcsákkal és fekete kerékjárati díszlécekkel akár a Dakar Rally egyik résztvevője is lehetne. Belül az egyedi GR SPORT fekete bőr és szintetikus velúr üléseket feltűnő vörös és karbon részletek és GR SPORT logók egészítik ki, amelyek sportos hangulattal teszik még izgalmasabbá a kirándulásokat.

Egy autó minden kalandhoz

A karosszéria alatt található egyedi alkatrészeknek köszönhetően a Hilux GR SPORT stílusosan birkózik meg bármilyen tereppel. A rallyból ismerős, feltűnő piros lengéscsillapítók és az első tekercsrugók pontosabb kormányzást, kiváló kezelhetőséget és fokozott kényelmet biztosítanak, akár autópályán, akár terepen. Erőteljes, 204 lóerős és 500 NM nyomatékot produkáló 2.8 literes dízelmotorja kategóriaelső teljesítményt és hatékonyságot kínál.

Megszokott erő, új stílus

A stílusos Hilux GR SPORT modellben nem kell kompromisszumot kötnie a képességek terén. Ugyanazzal a lenyűgöző 1 tonnás hasznos teherrel és 3,5 tonnás vontatási kapacitással rendelkezik, mint a kínálat többi tagja – képes hatalmas tömegeket megmozgatni anélkül, hogy ez gondot okozna. A kézi kapcsolású 4×4-es rendszer és a terepjárást segítő asszisztens rendszerek sora készen áll arra, hogy támogassa Önt a mindennapok nehézségeiben. Az automatikus, részlegesen önzáró differenciálműtől a hegymeneti elindulássegítőn át az aktív kipörgésgátlóig a Hilux GR SPORT mindig mozgásban tartja Önt.

Minőségi utastér

Kívül masszív, belül kényelmes: a Hilux GR SPORT könnyedén egyensúlyba hozza a munkát és a szórakozást. A 8″ táblagép-stílusú Toyota Touch® 2 képernyő számos multimédiás funkciót kínál, amelyek segítségével mindig kapcsolatban lehet. Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciók és a Harman CLARi-Fi technológiával rendelkező JBL hangrendszer mindig biztosítják a szórakozást és a kapcsolattartást. Bárhová is vinné útja, a T-Mate fejlett biztonsági és asszisztens rendszereknek köszönhetően mindig figyel Önre az autó.

Szeretnék értesülni a modellel kapcsolatos legfrissebb hírekről

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
Telefon: + 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!