Toyota Hilux GR Sport

Hilux GR Sport

Válassza az erőt és a kitartást

A TOYOTA GAZOO Racing csapat eredményei által ihletett Hilux GR SPORT minden körülményre készen áll.

Megbízható kialakítása biztosítja, hogy semmi sem állíthatja meg. A funkciók hosszú listája fokozza a menetkényelmet, az egyedi stíluselemek pedig kiemelik az autó sportos karakterét.

Toyota Hilux GR Sport hamarosan!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték.

Nagyobb élmények.

Az új Hiluxot még nagyobb teljesítménnyel és még határozottabb megjelenéssel gazdagítottuk, és a tűréshatáig teszteltük, hogy bebizonyítsuk: méltán viseli a "legyőzhetetlen" nevet. Igazi legenda, 1968. óta. Bármerre is vigye útja, a Hilux eljuttatja Önt a céljához. Az ikonikus típus legújabb verziója a GR SPORT modellváltozat. Erőteljes, 2,8 literes dízelmotorja erőfeszítés nélkül hozza az elvárt teljesítmény, míg az első és hátsó egycsöves lengéscsillapítóknak köszönhetően a GR SPORT a legjobb kezelhetőséggel kecsegtet a Hilux kínálatában.


Az Ön tere.

Az Ön világa.

Kívül kemény, belül kényelmes; az új Hilux utastere a kifinomultság és a stílus új szintjét teremti meg. A tartós anyagok és a mutatós felületek pont olyan jó minőségűek, mint amilyennek látszanak, a Harman CLARi‑Fi technológiával megerősített JBL audiorendszer* pedig lenyűgöző hangzást kínál, bármilyen zenéről is legyen szó. A duplakabinos Invincible modell még magasabbra teszi a lécet: kéttónusú, perforált bőrrel kárpitozott üléseiben tökéletes kényelem vár az utasokra (függetlenül attól, milyen extrém terepen is autóznak éppen), miközben az egyedi hangulatvilágítás lágy kék fénybe burkolja a kabint. Az egyszerre kemény és komfortos Hilux gondoskodik arról, hogy Önnek tényleg csak a munkájára kelljen figyelnie. * Felszereltségtől függően.

 


Küldetésre indul?

Akkor Ön irányít!

Lehet egyszerre valaki erős és okos is. A legjobb példa erre a Hilux, ami számtalan innovatív technológiával teszi kellemesebbé az Ön életét. A 8 colos, tablet‑stílusú Toyota Touch® 2 érintőképernyőn rengeteg multimédia‑funkciót kezelhet, a Bluetooth® audio streamingtől kezdve a hangutasításos* telefonhívásokig. Okostelefonját az Apple CarPlay** és az Android Auto™ rendszereken keresztül integrálhatja. Az új, színes központi kijelzőn ugyanúgy ellenőrizheti a kerekek állásszögét, mint a parkolássegítő szenzorok adatait, és minden információt lehívhat a kormánykerék kapcsolóinak segítségével. Még tolatókamera is van, úgyhogy hátramenetben sem kell kellemetlen meglepetésektől tartania. Válassza a Hiluxot, és ha kalandot keres, itt mindent kézben tarthat! * Magyar nyelven nem elérhető. ** Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye


 

Maradjon kapcsolatban

MyT alkalmazás

Csatlakozzon, és az élet felpörög. A MyT Csatlakoztatott szolgáltatások része a MyT Multimédia és a MyT Alkalmazás egy sor olyan funkcióval, amelyek biztonságosabbá és szórakoztatóbbá varázsolják az utazást – a kabinban ülve és az autón kívül egyaránt. A MyT Csatlakoztatott szolgáltatásokon keresztül csatlakozhat a Hibrid Vezetési Trénerhez, ami segít a hatékony és energiatakarékos hibird vezetési technikák elsajátításában. Ráadásul telefonját is összekapcsolhatja autójával, hogy kedvenc alkalmazásait a központi képernyőn keresztül használhassa.


Ismerje meg a Toyota újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!