Corolla Touring Sports - Toyota Mayer

Toyota Corolla Touring Sports

Toyota Corolla Touring Sports 12.505.000 Ft-tól

TÁGAS ÉS SOKOLDALÚ

A stílusos, takarékos, kényelmes és – a vadonatúj TNGA platformnak köszönhetően – élvezetesen vezethető Toyota Corolla Touring Sports a modern idők sokoldalú járműve. Bármilyen legyen is az Ön életstílusa, biztosan hasznát látja majd a tágas csomagtérnek és a hibrid technológiának, ami a világon legelőször immár kétféle változatban is választható.

IZGALMAS, ÚJ KORSZAK KEZDŐDIK A VILÁG LEGNÉPSZERŰBB AUTÓJÁNAK TÖRTÉNETÉBEN.

Íme egy autó, amelyet igazán jó vezetni! Mihelyt beül a volán mögé, megérzi majd a különbséget, hiszen a stílusos utastértől kezdve a kiváló irányíthatóságon át a remek menetstabilitásig itt minden az élvezetes autózást szolgálja.


KÉT LEHETŐSÉG

A Toyota most először kínál egy modellhez kétféle hibrid hajtást is. A Corolla TS kombi vásárlói választhatnak a modern 1.8 Hybrid 122 LE e-CVT rendszer és a vadonatúj 2.0 184 LE e-CVT Hybrid Dynamic Force technológia közül. Bármelyiket rendelik is meg, biztosak lehetnek benne, hogy kellemes, lendületes - és takarékos - autózás vár rájuk.


MIÉRT ÉRDEMES HIBRIDET VÁLASZTANI?

A hibrid akkumulátort maga az autó tölti fel a menet közben és fékezéskor keletkező mozgási energia hasznosításával, és ez a folyamat teljesen önműködő. Önnek sosem kell feltöltenie hibrid autóját, ami képes arra, hogy a mindennapos utak akár 80 százalékát is tisztán elektromos hajtással tegye meg. Ráadásul a hibrid hajtásláncban kevesebb a kopó alkatrész, így a jármű fenntartási költsége még alacsonyabb.

 

COROLLA TOURING SPORTS


A stílusos, takarékos, kényelmes és – a vadonatúj TNGA platformnak köszönhetően – élvezetesen vezethető Toyota Corolla Touring Sports a modern idők sokoldalú járműve. Bármilyen legyen is az Ön életstílusa, biztosan hasznát látja majd a tágas csomagtérnek és a hibrid technológiának, ami a világon legelőször immár kétféle változatban is választható.

Az új Touring Sports modellre ugyanaz a dinamikus, jellegzetes orrkialakítás, valamint 25 mm-es magasságcsökkentés jellemző, mint az új ferdehátú Corollára, a B-oszloptól hátrafelé az autó minden karosszériaeleme egyedi. Ez kifinomult, érzéki megjelenést kölcsönöz a kombinak, lendületes tetővonala egy elegáns, mégis robusztus shooting brake körvonalait rajzolja ki. A sportos profilhoz ugyanaz a négy új keréktárcsa választható, mint a Hatchback modellnél, ahogy a két modellen megegyeznek a karosszéria síkjából kiemelkedő, széles kerékívek is, amelyek visszahajtott pereme révén a kerekek kijjebb helyezkedhetnek el, kihangsúlyozva az új Corolla szélesebb kiállását és mélyebb tömegközéppontját. A Touring Sports hátsó kialakítása harmonizál a Hatchback modell izmos vállaival és messze két oldalt elhelyezett, teljes LED-es lámpatesteivel. A hátsó szélvédő 12 fokkal erősebben döntött, mint az előző generációs modellé.
Eltérést mutat a ferdehátú Corollától a rendszámtábla elhelyezése: ez itt magasabbra, a csomagtérajtóra került; a tervezők a hátfal lépcsőzetes kialakítását még tovább csökkentették, ami elegánsabb megjelenést kölcsönöz az autónak. A hátsó lökhárító mélyebb rajzolata az orr Under Priority Catamaran formai megoldását idézi, a 2,0 literes hibrid modellen dupla kipufogóvéget találunk. Noha az első és hátsó túlnyúlások egyaránt csökkentek, az új Touring Sports modell 55 mm-rel hosszabb elődjénél. Ami ennél is fontosabb, tengelytávja (2700 mm) 100 mm-rel, míg az első és hátsó ülések tandemtávolsága (928 mm) 48 mm-rel nőtt, ami a kategória legkiválóbb hátsó lábterét eredményezte. A Touring Sports verzió ugyanabban a tizenegy színben választható, mint a Hatchback modell, illetve ugyanabban a négyféle kéttónusú kivitelben is elérhető.

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezek

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!