Toyota GR 86

GR 86

Szívdobogtató teljesítmény

Váljon eggyé az úttal

Bemutatkozik a vadonatúj GR86, az Ön belépője a GR lenyűgöző világába.

Toyota GR86 már 15.180.000 Ft-tól!*

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Tiszta vezetési élmény

Kategóriaelső aerodinamika

Élje át a vezetés szűretlen élményét. Erőteljes megjelenésével és alacsony súlypontjával a GR86 egy vérbeli élményautó azok számára, akik megértik, hogy mi teszi a vezetést igazán különlegessé: az autóban töltött letisztult pillanatok és az összeolvadás az úttal. A GR86 egy szabad lélek, amely felélénkíti vezetőjét minden pillanatba. Váljon eggyé az úttal a számos teljesítménynövelő funkciónak köszönhetően. A GR86 a fokozott gázreakciót, valamint a megerősített sebességváltót és kuplungot egy kivételesen könnyű karosszériával és kategóriaelső aerodinamikával ötvözi, beleértve az első légbeömlőket, az oldalsó küszöb légterelőket és a Toyota motorsport-tapasztalataiból hasznot húzó, kacsafarkat mintázó hátsó szárnyat.


 

Valódi versenytechnika a közutakra

Teljesítmény

Az új Toyota GR86 motorja továbbfejlesztett szívó- és kipufogórendszerrel rendelkezik a hajtás teljesítményének és reakcióinak fokozása érdekében. Mindemellett csökkentették a súrlódást a szerkezetben, ezzel nagyobb nyomatékot biztosítva minden sebességtartománynál. A 3400 fordulat/percnél produkált 250 Nm nyomaték egyedülálló vezetési élményt nyújt, amely közvetlenül a Toyota illusztris motorsport-örökségét viszi át a közútra. Ennek a szakértelemnek köszönhetően közvetlen, jó reakcióképességekkel rendelkező és dinamikus hajtást kapott az autó. Precíz irányíthatósága és merev karosszériája lenyűgöző kanyarképességekkel ruházza fel, alacsonyabb súlypontja és kimagasló tapadása pedig már csak az Ön iránymutatását várja.
 


 

Kifejező megjelenés

Formák

A GR86 lenyűgöző megjelenését a teljesítményre tervezték. A széles kiállás és az elegáns, aerodinamikus első légbeömlők és hűtőrács látványos sportos orrkialakítást eredményez. Az új, karcsú oldalsó légterelők segítik csökkenteni az oldaldőlést, míg a hátsó kerékjárati ívek toldatai és a hátsó légterelő biztosítja a stabilitást. A GR86 könnyebb, merevebb felfüggesztéssel rendelkezik, amely biztosítja a sportautókra jellemző könnyű kezelhetőséget és kiváló kormányreakciókat. A Toyota GR86 minden szögből magára vonzza a tekintetet, ikonikus versenyautókat idézve fel. Garantáltan megfordulnak utána, bármerre is járjon.


 

Végletekig letisztult

Élményautó

Vérbeli élményautóként a GR86 olyan belső térrel rendelkezik, amely a vezető köré épül, lehetővé téve a könnyed élményszerzést. A megújult üléspozíció még jobb kilátást biztosít, közelebb hozza Önt az úthoz, egyúttal pedig tovább csökkenti a súlypontot. A vízszintes elrendezésű műszerfal lehetővé teszi, hogy a legfontosabbra koncentrálhasson: az Ön előtt álló útra. És ez nem minden. A 4,2 colos, színes műszercsoport és az új LCD műszerek hagyományos és verseny üzemmódokkal kiváló kapcsolódási lehetőségeket és könnyű irányíthatóságot biztosítanak.


Ismerje meg a Toyota újdonságát! 
Szeretne ajánlatot kérni? Kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

Ajánlatot kérek

Tesztvezetésre jelentkezem

 


 

Árlista/Katalógus

 

Kiemelt termékek

Toyota Mayer Szalonok

Budakeszi

Pátyi út 40.

Új és használt autó értékesítés:
H-P: 8.00 – 18.00
SZ: 9.00 – 13.00
+36 (23) 535-615

Szerviz:
H-P: 7.00 – 18.00
SZ: 8.00 – 13.00
+36 (23) 535-600

Webshop:
Email: webshop@mayertoyota.hu
+ 36 (23) 535-639

Székesfehérvár

Szent Flórián körút 1.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
+36 (22) 799-210

Pilisvörösvár

Budai út 20.

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 17:00
Sz: 9.00-13.00
+36 (26) 530-700

Értesüljön a legfrissebb akciókról, hírekről!